El departament de Tributs i Fronteres dobla els embargaments en un any. Concretament, l’exercici 2017 va confiscar 500.000 euros a aquells obligats tributaris que no havien pagat els seus deutes a l’administració. Una quantitat que pot anar en creixement amb l´automatització dels embargaments dels comptes bancaris, que es començarà aplicar ben aviat.

Mig milió d’euros. Aquesta és la quantitat de deutes embargada pel departament de Tributs i Fronteres l’exercici anterior. Una quantitat que pràcticament dobla la del 2016, que va ser de 280.000 euros.

El 2018 l’objectiu del departament és seguir augmentant la recaptació dels obligats tributaris que no satisfacin els seus deutes amb l’administració. I per això, és clau l’eina informàtica que ha de permetre l’automatització d’embargament de comptes bancaris per deutes de baixa quantitat.

Així doncs, l’eina permetrà que quan es tanqui el període voluntari d’una campanya, ja es pugui dur a terme directament l’embargament. Per a les grans quantitats, el departament de Tributs i Fronteres seguirà treballant expedient per expedient.

Està previst que l’eina es pugui posar en funcionament les properes setmanes.

Font: ATV (Laia Ferre)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada