Trial: Edgar Garcia, doble podi a Arteixo

El jove pilot andorrà de trial, Edgar Garcia, a Arteixo (FMA)
El jove pilot andorrà de trial, Edgar Garcia, a Arteixo (FMA)

Primera prova doble del Campionat d’Espanya de Trial (CET) que es va disputar el passat cap de setmana a la població gallega d’Arteixo. Una prova marcada pel fort vent i la pluja. El terreny format habitualment per pedres i arrels va fer que els pilots haguessin de donar-ho tot, en ser d’una exigència elevada. El debut va ser dur.

Pel que fa a la representació andorrana, Gaudi Vall, a la categoria TR2, va fer cinquè a la prova de dissabte i desè a la de diumenge; Valentí Cristina, a la categoria Júnior, va fer un 13è i un 9è; Edgar Garcia, a la categoria Cadet 125, dissabte va ser segon i diumenge tercer, i Yago Parellada, a la categoria Veterans A, dissabte va aconseguir la desena posició i diumenge l’onzena. 

Ha estat un trial molt dur, amb molt vent i molt fred. Les zones eren molt difícils. A causa de la pluja, hi havia molt fang que encara dificultava més les proves”, explicava el motxiller d’Edgar Garcia.

La segona prova del Campionat d’Espanya de Trial (CET) serà el cap de setmana de 23 i 24 de març, a Gironella, organitzada pel Motoclub Baix Berguedà.

TOTES LES NOTÍCIES