triblancLa proposta de realitzar una triatló d’hivern va ser del Club Triatló Serradells, convençut que l’èxit que tenen aquests esdeveniments als països nòrdics també es podria importar a Andorra. El Comú massanenc es va implicar amb aquesta iniciativa, el Tri-blanc La Massana, que es disputarà el pròxim diumenge 1 de desembre, a partir de les 10 h. “Ens va semblar ideal per dinamitzar la parròquia a nivell esportiu i turístic”, explica la consellera d’Educació, Joventut i Esports, Natàlia Cusnir, que remarca el caràcter popular de la prova, ja que clourà amb un acte social a l’estació de Pal, una botifarrada per participants i acompanyants.

Els participants en el Tri-blanc hauran d’estar preparats per córrer, anar amb bicicleta i fer un recorregut amb esquís de muntanya. La prova es pot disputar de forma individual o per relleus, amb equips de dos o tres components. A més, també hi ha una categoria interempreses, per fomentar el treball en equip.

Pel que fa a la primera fase, a peu, la sortida serà a les 10 h, des de la plaça d eles Fontetes. Es tracta d’un recorregut urbà, de 6 km i de poc desnivell. La transició es farà al Prat del Colat, on els participants hauran de pujar amb bicicleta fins a l’estació de Pal. Seran 12 km, amb un desnivell de 700 metres. Allà començarà la tercera prova, el recorregut d’esquí de muntanya, amb sortida i arribada a la Caubella, i a un desnivell de 500 metres.

Els organitzadors preveuen que els primers classificats realitzin el Tri-blanc en menys de dues hores. No hi ha temps de tall perquè “el que volem és que s’hi apunti tothom que en tingui ganes; es tracta d’un recorregut assequible, no gaire exigent, i animem a provar-ho”, afirma el president del Club Triatló Serradells, Rubén Caminal. De moment hi ha una quarantena d’inscrits. Qui s’hi vulgui inscriure, ho pot fer fins divendres a www.topcrono.net.

L’entrega de premis i la botifarrada popular està prevista a partir de les 13 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada