xtrem

L’abocador de Beixalís és l’escenari escollit per l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) per celebrar, diumenge que ve dia 12 a partir de les 15h00, la primera prova del calendari de la Copa TT 2015 XTrem.

L’esmentada ubicació va rebre, en passades edicions, els elogis dels equips participants per ser un lloc espaiós amb una oferta molt variada en la seva orografia, que permet dissenyar zones de característiques diferents sense necessitat de fer llargs desplaçaments.

Per a aquesta edició en concret, el recorregut tindrà un total de 7 zones, amb variants per a cadascuna de les categories, que hauran de completar-se en un màxim de 30’.
Els responsables del traçat es reserven alguna sorpresa d’última hora tant en el traçat d’alguna de les dificultats a superar com del temps establert per dur-les a terme. Com de costum el treball en equip serà obligat per passar les zones sense penalització.

Com es va anunciar en la presentació de la Copa TT 2015 XTrem, els vehicles estaran repartits en dues categories: Protos i Preparats.

Fins a aquests instants han confirmat la seva presència en aquesta prova inicial del certamen, pilots que han estat protagonistes d’anteriors edicions. És el cas dels andorrans Albert Cabanes, Ramón Pujol o Jordi Betriu i entre els quals vindran de països veïns, cap esmentar a Ernest Raventós.

Potser la conjuntura econòmica actual no sigui la millor per rellançar un campionat que té molts adeptes, tant entre els participants com entre els afeccionats en general. Segons Toti Sasplugas (Responsable de l’A.C.A): Vaig dir al seu moment que, la Copa TT Xtrem torna perquè els equips ho han volgut, són ells els que han impulsat un calendari que es pot afrontar sense la necessitat de tenir un gran pressupost. Nosaltres ens posarem al servei dels participants perquè les proves es puguin disputar amb total normalitat i gaudint d´escenaris apropiats per la practica d’aquest esport.

Com queda dit, diumenge que ve (dia 12) a partir de les 15h00 començaran a entrar els vehicles inscrits a les zones de competició. Amb anterioritat els pilots hauran pogut reconèixer els obstacles que decidiran les classificacions i s’haurà fet el briefing de l’organització, tant amb els pilots com amb els controls.

Les 19h00 serà l’hora límit per entrar a les zones i mitja hora més tard es donarà per finalitzada la prova.

(Text i foto: Fotoesport)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada