Tret de sortida als Esports d’Estiu i a les setmanes temàtiques a la Massana

El Comú de la Massana ha començat avui les activitats programades per aquest estiu, que abraça una àmplia franja d’edat, ja que contempla des dels 3 anys fins als 17.

Els Esports d’Estiu, adreçats a infants de 3 a 11 anys, es fan fins al 2 de setembre i les inscripcions són per setmana. Durant el primer matí s’han fet diversos jocs i activitats a l’aire lliure, perquè els infants es coneguin entre ells i estableixin relació amb els monitors.

Altres infants han optat per la setmana temàtica de Music-Hall, que cobreix la franja d’edat dels 6 als 11 anys. S’han organitzat dos torns, ja que aquesta activitat sempre té una gran acollida. Tot i que avui és el primer dia, ja han après algunes coreografies. Al final faran un espectacle de fi de curs obert a tothom.

Durant l’estiu es van proposant altres setmanes temàtiques, com btt,  bmx, street wheel (patins, monopatins i patinet), patchwork, anglès, rítmica i futbol sala. Cal puntualitzar que al Btt i al BMX es poden apuntar nens de 8 a 14 anys.

Els horaris de les activitats són de 9 a 18 h, tot i que hi ha servei de ludoteca per cobrir la franja des de les 7.30 fins les 20 h. Recordem que les famílies que ho necessitin es poden adreçar al departament de Socials, ja que la intenció és que cap nen de la Massana es quedi sense les millors vacances. Els esports d’estiu i setmanes temàtiques comptaran amb vint-i-quatre monitors (s’han contractat dos monitors més dels previstos per fer front a l’alt volum d’inscripcions) i vuit ajudants, que han passat per unes rigoroses proves de selecció. Molts dels monitors repeteixen d’any en any, cosa que garanteix una major experiència

D’altra banda, enguany s’ha confeccionat un programa específic per a la franja d’edat que va dels 12 als 17 anys, amb setmanes temàtiques, que han començat amb bicicleta de descens. L’oferta es completarà amb esports d’aventura, activitats urbanes (graffitis, skate, danses urbanes…), activitats aquàtiques i circ. Les activitats dirigides seran als matins i es dona la possibilitat de contractar servei de menjador. A les tardes, el Punt 400 continua la seva activitat habitual, amb moltes propostes i activitats lliures.

Foto: Eduard Comellas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada