La segona edició del Tast Music comença demà, 3 de maig, amb una sessió a la Borda Secreta, a càrrec de B Sharp, que oferirà oferiran temes del repertori dels estàndards americans, com Autumn Leaves, Misty o On the Sunny Side of Street.

Les places per assistir a aquesta primera sessió ja estan plenes però encara es poden fer reserves per a la resta de propostes: Nit Sensorial (10 de maig, amb Samadhi, al Versió Original), la Nit electrònica (17 de maig, amb Lidia Parat, al Delizioso Anyós Park), la Nit Argentina (20 de maig, amb Pablo Villar, a la Pampa), i la Nit Clàssica (31 de maig, amb Marina Piñeiro).

El Tast Music és una acció cultural, que combina la música i la gastronomia i que es torna a tirar endavant després de la prova pilot de l’any passat. El cicle presenta una programació molt variada, amb una gran varietat d’estils i amb un bon nivell musical de les formacions participants.

Els comensals poden anar a la cita caracteritzats amb el tema de cada sessió per tal de crear un ambient centrat en la temàtica de cada sessió. Els qui ho facin rebran un detall especial.

Les reserves es poden fer trucant directament als establiments participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada