POLICIAEl procés de selecció per cobrir les 20 places d’agent de policia convocat el 30 d’octubre s’ha iniciat aquest dimecres amb les sessions informatives per als 119 candidats que han complert els requisits inicials. Segons han informat des del cos, es tracta de la convocatòria que compta amb més aspirants de la història i les diferents proves es faran del 3 de desembre al 14 de febrer. El sotsoficial Lluis Lorenzo ha assegurat que ja esperaven que fos ‘una promoció gran’ i que ‘s’han pres les mesures per absorbir aquest volum de persones’.

Els 119 aspirants a cobrir les 20 places convocades per ser agents de policia han començat aquest dimecres el procés de selecció amb les sessions informatives. Allà, els responsables del cos els han posat al corrent del calendari i del contingut de les proves físiques, de coneixements de la normativa, de cultura del país, idiomes o el test psicotècnic que hauran de passar. Aquests exàmens s’iniciaran el 3 de desembre i s’acabaran el 14 de febrer, tot i que com han recordat durant les sessions informatives són eliminatoris.

Els candidats han pogut conèixer de prop els diferents obstacles que hauran de superar en les proves físiques, les proves mèdiques que se’ls realitzaran o el format de les entrevistes a què s’hauran de sotmetre. Tot i ser un grup nombrós, el sotsoficial del Departament de Premsa, Lluis Lorenzo, ha afirmat que ja preveien que fos una ‘promoció gran’ i s’han pres mesures ‘per absorbir aquest volum de persones’.

Entre els aspectes que s’han donat a conèixer aquest dimarts hi ha el del sou mensual de 1.765,95 euros per tretze pagues i un complement d’uns 241 euros per cobrir el dret a la imatge i a l’honor, entre altres. Un dels canvis que s’ha introduït és que s’ha apujat en cinc centímetres l’alçada mínima dels aspirants, segons ha indicat Lorenzo.

Un dels assistents a la reunió informativa i aspirant a agent de policia, Guillem Soler, de 22 anys ha explicat que ha vist en la convocatòria ‘una bona oportunitat per formar part del cos’ i que ‘si realment vols entrar al cos és un tema vocacional o ho hauria de ser’.

Davant l’èxit de convocatòria, Soler ha admès que ‘esperava més competència’ i que un cop ha vist el nombre d’aspirants convocats ‘esperava moltes més sol·licituds’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada