Tres turistes i dos andorrans, primers guanyadors dels 6.000 euros diaris de la campanya de primavera

El primer sorteig de les cinc primeres persones guanyadores dels 6.000 euros de la campanya “Alguna cosa es mou a Andorra” s’ha fet avui a dos quarts de deu del matí davant de notari.

Els afortunats són: Myriam Báez Plasencia de Bellpuig (Lleida) que va comprar al Leclerc-Punt de Trobada; José Celma Esteve de Barcelona amb una compra feta al Centre Comercial River; Emma Farràs Navarro de Barcelona amb una despesa feta a una de les botigues Molo i dos andorrans o residents al país: Dolores Rubio Resina d’Andorra la Vella i amb una butlleta que va obtenir del Pyrénées-Pas de la Casa i Abel Villareal Moreno d’Encamp al comprar al Leclerc-Hiper Andorra la Vella.

Cadascun d’ells rebran un xec per valor de 6.000 euros que podran gastar en allò que vulguin.

Amb tots ells ja s’ha contactat per telèfon i també, se’ls ha enviat una carta a través del correu electrònic perquè acceptin el premi.

A part d’això, els noms dels guanyadors també s’han publicat al Facebook d’Andorra Turisme i al microsite www.algunacosaesmouaandorra.com.

Recordem que les butlletes per participar a la campanya de primavera s’obtenen per cada 30 euros de compra als establiments adherits i amb un màxim de 900 euros de despesa.

 

2 comentaris

  1. Segur que els 2 andorrans deuen ser funcionaris

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES