El comú d’Andorra la Vella preveu presentar entre mitjan i final del mes vinent el projecte guanyador del concurs per remodelar la zona compresa entre el carrer Doctor Vilanova i les places Rebés, del Poble i Príncep Benlloch. S’han presentat tres propostes per a un pla director que vol començar-se per Doctor Vilanova.

Després d’escoltar les demandes dels professionals del sector el comú va anul·lar un primer concurs d’idees per a aquesta zona i va fer una nova convocatòria per a un nou pla director segons explica RTVA.

S’hi han presentat tres propostes que el jurat està analitzant i la decisió es prendrà el mes vinent.

És previst que les actuacions urbanístiques es puguin fer per fases i la prioritat és començar amb la millora de Doctor Vilanova “per donar entrada a la capital pel centre d’Andorra la Vella”, ha anunciat la cònsol, Conxita Marsol. De fet hi ha una petita partida al pressupost per arrencar.

Els plans del comú passen per connectar el centre administratiu, el centre històric i el centre comercial. I entre d’altres punts, una millora de la plaça del Poble. La cònsol assegura que serà important la passarel·la que connectarà aquesta plaça amb la del Consell, projectada pel Govern i que li sorprèn el retard de les obres.

A Doctor Vilanova, el comú té una parcel·la de més de 2.500 metres quadrats i vol construir un element que serveixi de pol d’atracció en una zona d’entrada al centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada