Tres projectes més es beneficien dels ajuts per a la promoció de l’economia circular

Símbol de l'economia circular
Símbol de l’economia circular

El Govern ha aprovat aquesta setmana nous ajuts relatius al programa obert per l’Executiu per a la promoció de l’economia circular. La primera convocatòria del programa d’ajuts, que s’impulsa a través de la Llei d’Economia Circular, té un pressupost total de 150.000 euros dels quals en aquesta segona aprovació s’han atorgat 75.207,50 euros per a tres projectes.

L’objectiu del programa és impulsar ajuts destinats principalment a empreses privades i agrupacions o associacions empresarials, col·legis professionals o associacions en general per tal de promoure l’economia circular i els principis que persegueix la llei.

Concretament els beneficiaris d’aquests ajuts son 3 projectes. El primer té com objectiu el desenvolupament d’una planta per al reciclatge de residus de paper i cartró provinent de la recollida selectiva per a convertir-los en aïllament de cel·lulosa per al sector de la construcció. La segona proposta ha estat per a impulsar la distribució de cervesa en barrils reutilitzables.

Finalment, el tercer projecte subvencionat pel Govern ha estat per a impulsar la digitalització de les llicències federatives per tal d’eliminar les targetes federatives de plàstic.

Amb l’adjudicació d’aquests ajusts es considera esgotada la convocatòria d’ajuts a l’economia circular pel 2022.

TOTES LES NOTÍCIES