Tres persones detingudes a Coll de Nargó per conrear 1.740 plantes de marihuana en una zona boscosa

Plantes de Marihuana intervingudes a Coll de Nargó
Algunes de les centenars de plantes de marihuana intervingudes a Coll de Nargó intervingudes (Mossos)

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Seu d’Urgell han detingut tres homes, de 23, 34 i 36 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Les detencions són el resultat d’una investigació iniciada a finals del passat mes de març, quan es va tenir coneixement de la possible existència d’una plantació de marihuana a la població de la Gavarra (Coll de Nargó).

Els investigadors van sospitar d’un grup de persones a les quals ja se’ls va desmantellar un cultiu de marihuana al setembre de l’any passat, amb unes 2.000 plantes en una zona boscosa propera a la població.

Fruit de diversos seguiments i vigilàncies els mossos van localitzar una nova plantació de marihuana en una zona boscosa, entre les localitats de Gavarra i Vallderques, al terme municipal de Coll de Nargó. També van identificar varies persones i vehicles que entraven i sortien de la plantació.

Finalment, es va escollir aquesta setmana per a organitzar un dispositiu policial en el qual hi van intervenir varies dotacions de mossos, recolzades per un helicòpter. Durant l’actuació es va desmantellar una plantació amb 1.740 plantes de marihuana i es van detenir tres persones que s’encarregaven, presumptament, de gestionar el cultiu.

Els detinguts, un dels quals té antecedents, han ingressat a presó després de passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d’Urgell.

TOTES LES NOTÍCIES