Tres nits fora de casa, de Marta Romagosa

Portada del llibre Tres nits fora de casa
Portada del llibre Tres nits fora de casa

Títol: Tres nits fora de casa
Autor/a: Marta Romagosa
Pàgines: 176
Editorial: Univers

Sinopsi:

Una reflexió sobre els cinquanta, una època de la vida on sembla que ja està tot fet, però que ens permet mirar enrere per tornar a començar.

Aquest recull de contes ressegueix la historia d’un grup de dones, amigues totes, que a l’estiu es troben al mateix lloc. Són relats que ambienten l’amistat d’aquestes amigues en èpoques diverses de la seva vida i ara tenen vora uns cinquanta anys. Els contes parlen del que és ser una dona d’uns cinquanta anys ara, del mirall deformant de l’expectativa i i la il·lusió de la joventut vers la realitat de la maduresa. Ens ofereixen una mirada al passat des de l’experiència dels anys.

Una data i un lloc per tornar a ser joves, explicar-se la vida i defugir de la realitat quotidiana.

I si als cinquanta encara estigues tot per fer? Marta Romagosa ens demostra que l’amistat és el combustible per a un nou començament.

 

Autor/a

Marta Romagosa (Cornellà de Llobregat, 1967) és una periodista i escriptora catalana.

Ha treballat a Catalunya Ràdio des de l’any 1991. Ha estat editora del Catalunya Matí, del Catalunya Vespre i de l’informatiu del migdia, cap de cultura dels Serveis Informatius, realitzadora de programes com El mirall o L’opció personal, i durant anys ha format part de l’equip d’El matí de Catalunya Ràdio amb Mònica Terribas. Ha estat presentadora de les notícies cada matí a Catalunya Informació i col·laboradora a Tarda Oberta de TV3.

El 2011 va rebre el premi Ràdio Associació de Catalunya a la millor professional. El 2016 es va estrenar amb èxit en la ficció amb el volum de relats Tots els noms del desig (Rosa dels vents, 2017), on fabulava els desitjos de 22 dones diferents.[Wiquipèdia]

 

Font: lacasadellibro

TOTES LES NOTÍCIES