Tres motoristes resulten ferits en un accident a Erts

Tres persones han resultat ferides de diversa consideració aquest dissabte en un accident entre dues motocicletes i un cotxe a Erts, a pocs metres de la rotonda de la cruïlla direcció a Pal.

Segons ha informat RTVA, dos dels accidentats presenten ferides lleus i un tercer, el més greu, té politraumatismes en diverses parts del cos, segons fonts de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on els han traslladat. Els fets han tingut lloc poc abans de les 12 del migdia. Un grup de quatre motocicletes, totes amb matrícula andorrana, pujaven la CG-4 cap al Coll de la Botella. Just davant seu tenien un cotxe, també amb matrícula andorrana. Poc després de sortir de la rotonda, el vehicle ha fet un canvi de sentit al bell mig de la carretera, que és de tres carrils, dos de pujada. En aquell moment, dues de les motocicletes havien començat a avançar el cotxe, que no ha pogut evitar el xoc.

A causa de l’accident, la CG-4 ha estat tallada al trànsit durant una bona estona, mentre els bombers i la policia treballaven en les tasques de retirada de les motocicletes i de neteja de la via. Pels vots de dos quarts de dues de la tarda s’ha restablert la circulació.

Comparteix: