Aquest matí s’han produït tres accidents de circulació amb un balanç de tres persones ferides.

En el primer, el Cos de Policia ha rebut l’avís a les 10:45 hores d’un incident a la carretera General 2, Km. 3 -avinguda de la Bartra-, a Encamp. S’ha tractat de la col·lisió d’un turisme Subaru Justy amb un camió furgó Volvo FL610 que es trobava estacionat, ambdós amb matricula del Principat. La conductora del Subaru -una dona resident brasilera de 47 anys- ha resultat ferida.

A les 12:12 hores s’ha rebut l’avís d’un altre accident a l’avinguda de Santa Coloma, número 55, a Andorra la Vella. En aquesta ocasió el conductor d’una motocicleta Kawasaki ZX600 (matrícula d’Andorra) ha perdut el control i ha caigut al terra. El motorista -un home resident espanyol de 36 anys- ha resultat ferit.

Finalment, a 12:43, i a l’avinguda Dr. Mitjavila, a les proximitats del pont de la Rotonda d’Andorra la Vella, hi ha hagut una  col·lisió entre dos turismes, un Ford Focus i un Renault Twingo, ambdós amb matríula del Principat. La conductora del Renault -una dona resident espanyola de 54 anys- ha resultat ferida.