Tres etapes de la ‘Pirena Advance 2012’ transcorreran per territori andorrà

El ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, i el director de la ‘Pirena Advance 2012’, Pep Parés, han presentat aquest migdia la 22a edició d’aquesta competició de múixing en la qual participaran enguany una cinquantena d’equips. La Pirena 2012 comptarà amb tres etapes en territori andorrà (Grandvalira – El Tarter, Grandvalira – Grau Roig i Naturlàndia – La Rabassa) entre els dies 1, 2 i 3 de febrer, respectivament. Camp ha manifestat que competicions com la Pirena representen un molt bon exemple de la potenciació de la marca Pirineus per la suma de sinèrgies entre el territori francès, espanyol i andorrà, ja que la prova passa per tots tres països.

L’aportació que farà Andorra Turisme, en el marc de la seva política de patrocini esportiu, serà de 45.000 euros, després que s’hagin racionalitzat els recursos respecte anteriors edicions, segons ha afirmat Camp. En qualsevol cas, el ministre de Turisme i Medi Ambient ha explicat que la inversió destinada es veurà compensada per la repercussió d’aquesta competició, que sumant les aparicions en televisió i premsa tindran una repercussió econòmica que es calcula per a Andorra en mig milió d’euros.

D’aquesta manera, Camp ha explicat que el patrocini es fonamenta en la notorietat de la prova, que, a més, “encaixa perfectament amb el posicionament que vol Andorra” pel que fa a la promoció del turisme de neu i muntanya. El director de la Pirena ha recordat que aquesta competició té “un atractiu especial” per tos aquells elements que envolten la mateixa. En relació a la participació d’Andorra, Parés ha recordat que Andorra ha estat present durant 20 edicions i ha afirmat que, a nivell esportiu, els participants a aquesta competició de múixing consideren les etapes andorranes com aquelles que en moltes ocasions decideixen el podi final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.