El passat dijous 19 de setembre al migdia un policia de paisà va alertar d’una persona sospitosa de cometre furts en un establiment comercial. L’agent de paisà ens va facilitar el descriptiu del sospitós i, seguidament, el Cos de Policia va organitzar un dispositiu de recerca i seguiment per tal de localitzar aquesta persona i d’altres relacionades.

Amb el dispositiu establert sobre el terreny, es va localitzar una segona persona sospitosa que va entrar en diverses perfumeries d’una cèntrica avinguda d’Escaldes-Engordany sense efectuar cap compra i posteriorment es va dirigir a un aparcament públic de les proximitats.

En paral·lel, els efectius desplegats van localitzar el primer individu, que es desplaçava amb una bossa folrada -utilitzada per aquests tipus d’organitzacions per tal de sostreure mercaderia en establiments- cap a un turisme estacionat a l’aparcament esmentat anteriorment.

Durant el control del cotxe i les dues persones, es van decomissar diverses eines utilitzades habitualment per cometre aquest tipus d’infraccions, com ara tenalles petites o navalla, juntament amb sis perfums sostres en establiments comercials. Posteriorment, els dos interessats van ser traslladats al Despatx Central de Policia.

Moments més tard, va arribar una tercera persona al mateix aparcament i va intentar accedir a l’interior del vehicle. Aquesta persona va ser controlada en possessió d’una bossa tipus bandolera folrada, la qual contenia un perfum sostret, i també va ser traslladat a les dependències policials.

Als tres interessats -homes no residents de 30, 37 i 39 anys- se’ls confeccionen les diligències d’aquest tipus d’il·lícit penal, que respon a una contravenció penal contra el patrimoni i furt de mercaderia, i són expulsats del Principat d’Andorra.

La intervenció policial va permetre el control i identificació d’un grup de persones dedicat habitualment a la sostracció de mercaderia en establiments comercials del Principat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada