Tres andorrans morts en un accident a la carretera de Guissona a Ponts

La carretera que va de Guissona a Ponts, la L-313 ha estat l’escenari d’un accident mortal amb tres víctimes andorranes, que ha tingut lloc aquest diumenge al vespre. En el sinistre es van veure implicats dos cotxes que van topar frontalment per causes que encara es desconeixen i que estan sent investigades pels Mossos d’Esquadra. A banda de les víctimes mortals, quatre persones més van resultar ferides i van ser traslladades a l’Hospital Arnau de Vilanova, de Lleida.

Els Mossos d’Esquadra van ser alertats d’un accident a la carretera L-313 al terme municipal d’Oliola. En l’accident van topar frontalment dos vehicles i podria haver-hi estat implicat un tercer cotxe. En un dels vehicles hi viatjaven cinc persones, totes elles de nacionalitat andorrana, i tres van resultar mortes: Emília M.M., de 57 anys, Antonio M.A., de 61 anys, i Meritxell M.M., de 25 anys.

A conseqüència del sinistre es va haver de tallar la circulació en ambdós sentits de la marxa fins a les 20 hores, i després es van desviar pel lateral de la via fins que a les 23 hores es va normalitzar la circulació. En l’accident van treballar diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc ambulàncies i dos helicòpters medicalitzats del SEM.

Aquest dilluns al matí s’ha produït un altre accident a la C-14, a l’alçada d’Organyà, i per aquest motiu s’ha hagut de tallar la circulació, tot i que encara no se sap més informació.

6 comentaris

  1. Això és Andorra. Es comenta més un succés aïllat, que el fet que baixin les ocupacions hoteleres un 15% respecte l’any anterior. A part, em sembla una falta de respecte greu vers la família afectada, comentar la notícia d’aquesta manera en un fòrum d’opinió pública. Un cop més, guanya la morbositat en front d’un tema preocupant i que hauria de servir per fer-nos reflexionar a tots. Això és Andorra: aquí preferim Tele5 que La2, preferim al Bisbal que a Serrat; és així. I veient el perfil d’algunes mentalitats s’expliquen molt bé algunes de les decisions del poble andorrà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.