Tres accidents amb ferits, un atropellament i la detenció d’un conductor des d’ahir al vespre

Les darreres hores han estat complicades a la xarxa viària andorrana pel que fa als accidents. Hi ha hagut tres

El primer accident va ser ahir a les 18:34 hores al carrer de les Escoles de Sant Julià de Lòria, amb l’atropellament d’una vianant per part del conductor d’un turisme -Subaru Impreza- amb matrícula del Principat. La vianant, una dona resident de 27 anys, va resultar ferida.

Una hora més tard al carrer Prat de la Creu d’Andorra la Vella es va produir un accident entre un turisme -VW Tiguan-, i una motocicleta -Kymco Agility-, ambdós matrícula del Principat. A causa de la topada, el conductor de la motocicleta, un home resident de 28 anys, va resultar ferit.

El tercer accident ha estat passades les cinc de la matinada a l’avinguda de Tarragona, a Andorra la Vella. S’ha produït un accident amb dos turismes implicats -BMW 318-, matrícula del Principat, i un –BMW 520 D-, matrícula espanyola.
El conductor del turisme espanyol, un home no resident de 25 anys, ha resultat ferit. Practicats els pertinents controls d’alcoholèmia als implicats per part de la policia, el conductor del turisme andorrà ha donat un resultat positiu de 1,11 g/l., motiu pel qual ha quedat detingut, i serà posat a disposició judicial en les properes hores.