A partir d’avui s’obren les inscripcions dels Esports d’Estiu d’Escaldes-Engordany, adreçats a infants i joves dels 3 als 16 anys. Els Esports d’Estiu, que arriben a les 26a edició, oferiexen un gran ventall d’activitats pensades per oferir a cada infant i jove la possibilitat de practicar esports, alhora que es potencien els hàbits saludables, de cooperació i solidaritat a través del joc i del lleure.

Els Esports d’Estiu començaran el proper 30 de juny i finalitzaran el 5 de setembre. Els dies 26, 27 i 28 de maig les inscripcions estan destinades únicament als residents de la parròquia, i a partir del 29 de maig estan obertes a tothom. El preu per la setmana d’activitats és de72 euros amb el dinar inclòs. I a partir de les cinquena setmana el preu és de 64 euros. Per als majors de 10 anys el preu de la setmana sense dinar és de 41 euros, mentre que a partir de la cinquena setmana d’inscripció és de 33 euros. Enguany, les inscripcions s’han de fer al secretariat d’Esports del Prat del Roure de les 8 a les 20h.

Els Esports d’Estiu inclouen activitats com el tennis, badminton, hoquei, handbol, futbol, bàsquet, judo, atletisme, gimnàstica, BTT, excursions, sortides a Bosc Aventura… Des de la vessant del lleure s’ha preparat tallers de ritme, d’expressió corporal, visites als museus, tallers de la Creu Roja,… En definitiva, fins a trenta activitats diferents perquè infants i joves puguin gaudir de l’estiu d’una manera divertida i lúdica.

Per als més petits, la programació engloba sortides a la muntanya, al parc de bombers o a la granja, sense oblidar les activitats tradicionals com els jocs aquàtics, els tallers de contes i titelles o els tallers de disfresses i maquillatge.

 Aquest any s’espera assolir les 2.700 inscripcions com l’any passat i seran fins a 120 els monitors que vetllaran per a tots els grups d’infants i joves. El Comú destina una partida de 345.800 euros per aquesta activitat.

 Recordar que les famílies que passen per dificultats econòmiques poden acollir-se al Reglament d’exempcions de caràcter social mitjançant el qual es pot obtenir la gratuïtat de l’activitat. El 2013 es van atorgar 57 exoneracions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada