L’Ajuntament de Tremp ha posat en funcionament un punt de recàrrega d’accés públic per a vehicles elèctrics a la plaça de Capdevila, amb capacitat per recarregar dos vehicles alhora.

Aquest servei respon a la voluntat del consistori trempolí de posar-se el dia pel que fa a qualitat i sostenibilitat energètica, alhora que oferir tant als veïns com als turistes i visitants “un servei més, gratuït i proper”. Des d’ara, doncs, els usuaris que vulguin fer servir el punt de recàrrega poden adreçar-se a l’ajuntament per aconseguir la targeta d’utilització. L’estació de recàrrega podrà activar-se també amb qualsevol altra targeta de poblacions que formen part de l’Aliança de Municipis per a la Interoperabilitat de les estacions de recàrrega d’accés públic semiràpides i ràpides per a vehicles elèctrics, una acció que impulsa l’Institut Català de l’Energia (ICAEN).

L’Ajuntament de Tremp ha posat en marxa el servei després que l’empresa Etècnics ha enllestit les tasques d’instal·lació i posta a punt de l’equipament. El municipi se suma a poblacions pirinenques com ara Martinet, que compta amb un punt de la companyia urgellenca PEUSA, i la Seu, que va ser pionera en aquest àmbit i ara ja compta amb quatre connexions d’aquesta empresa, a més a més d’una estació ‘supercharger’, única al Pirineu, del fabricant nord-americà de cotxes elèctrics Tesla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada