Treballs per restablir el servei d’aigua potable a Aixirivall i Costa de Nagol

carretera-rabassaEl Comú de Sant Julià de Lòria ha informat dels treballs que s’estan duent a terme en les zones afectades pels esdeveniments que van tenir lloc ahir a la tarda.

A les 7 hores del matí i acompanyada del cap del servei d’Aigües, del  cap d’Urbanisme i d’un geòleg del serveis de Govern,  la cònsol major s’ha desplaçat fins a la Peguera per tal d’avaluar els danys causats per les pluges torrencials del dia 21 de juliol. S’ha pogut constatar que existeix un moviment de terres important.

La prioritat a hores d’ara és restablir el funcionament de la captació d’aigua de la Peguera, la qual abasteix d’aigua potable el poble d’Aixirivall i la urbanització Costa de Nagol. La captació està fortament danyada. Hi treballen intensament màquines i alguns veïns d’Aixirivall col·laboren en les tasques.

S’ha acordat amb  els serveis de Medi Ambient del Govern traslladar la gran quantitat de terra esllavissada fins les immediacions de la font de la Peguera. Més endavant es treballarà per a millorar l’espai.

Es preveu també arreglar la caseta del transformador de Mútua Elèctrica. Malgrat els seus desperfectes, el subministrament d’electricitat no s’ha vist afectat.

Text i foto: santjulia.ad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.