Treballs de reparació de la solera al Rec del Solà

El Comú de la parròquia d’Andorra la Vella informa que, aquest dimarts 22 d’abril, és previst que s’iniciïn els treballs de reparació de la solera d’un tram del passeig del Rec del Solà – d’uns 150 metres de llargària -, situat entre els accessos dels carrers Parc Guillemó i Espuis. S’hi anivellarà els espais buits entre les pedres de la solera, per tal de fer més còmode la pràctica de caminada, i s’actuarà igualment en parets corresponents al mur del canal de l’aigua.

La solera s’ha anat malmetent degut al pas del temps i a l’aplicació de sal durant les èpoques d’hivern, per afavorir-hi el desglaç.

El Rec del Solà és una de les zones amb més usuaris en el passeig de l’espai anomenat Anella Verda i l’administració comunal vetlla constantment pel seu manteniment, la bona neteja i la correcta senyalització, i col·labora amb l’Associació de Regants, pel que fa a tot el manteniment específic del canal de l’aigua del rec.

A causa de l’escassa disponibilitat econòmica destinada a aquesta mena de tasques, l’Àrea de Medi Ambient ha hagut de prioritzar el tram de referència, en el qual s’actua immediatament, vist l’evident estat de deteriorament que pateix i que provoca una incòmoda pràctica del passeig. És previst que es continuï treballant el la millora general dels espais, en aquest indret, en els propers anys.

Les obres tindran una durada aproximada d’un mes, durant el qual es garantirà la circulació dels vianants, mitjançant l’habilitació d’un carril de lliure trànsit.

 

TOTES LES NOTÍCIES