Des d’aquest mes passat s’està duent a terme obres de millora a la carretera N-260 entre la Cerdanya i l’Alt Urgell, a càrrec del Ministeri de Foment, titular de la via. Actualment els treballs se centren en el tram que va des del municipi de Prullans al del Pont de Bar; és a dir, del punt quilomètric 200 fins al 215.

Entre d’altres tasques, els operaris estan procedint a la renovació de l’asfalt. De moment ja s’ha fet aquesta actuació en diferents punts des de Prullans i fins al terme municipal de Montellà i Martinet. Per aquest motiu, aquests dies hi ha senyalització provisional i limitacions de velocitat temporals, juntament amb senyals que adverteixen de l’absència de la línia de separació entre els dos carrils de circulació, per la qual cosa es recomana conduir-hi amb precaució.

La reforma del ferm en aquest tram ha estat reivindicada anteriorment pels ajuntaments de la zona i pels conductors, perquè des de feia temps ja estava en un estat greu de deteriorament, amb un gran nombre de sots que posaven en perill la seguretat viària, especialment a la franja de carretera entre Prullans i Martinet. Precisament en aquell punt, la primavera passada hi va haver un accident en el qual el conductor d’un tot terreny va atropellar mortalment un ciclista, veí de Puigcerdà.