Treballadors de BPA denuncien l’advocat del Govern per conflicte d’interessos

Una quarantena de treballadors i extreballadors de BPA han presentat una denúncia contra l´advocat del Govern en l’afer, Manuel Pujadas, pel que consideren un conflicte d’interessos. Creuen que disposa d’informació per haver defensat als treballadors que pot provocar risc de violació del secret professional i en demanen la inhabilitació.

En la denúncia que han presentat davant el Col·legi d’Advocats, els treballadors recorden que el Bufet Pujadas ha interposat aquest mes una querella contra exdirectius de BPA en nom del Govern. Un fet que representa, segons el col·lectiu denunciant, un conflicte d´interessos entre els treballadors de BPA, als quals defensava, i la querella interposada per Pujadas en nom de l ‘executiu.

En l´escrit, els treballadors afirmen que existeix un risc significatiu de violació del secret i que el coneixement dels assumptes dels treballadors pot afavorir el Govern, actualment client de Pujadas, en aquest afer. Per tot, el col·lectiu demana la inhabilitació professional de l´advocat per un màxim de cinc anys i una multa no inferior a 5.001 euros.

El grup exposa en aquest escrit cinc punts sobre els quals sostenen la queixa. A banda d´explicar cronològicament la relació professional amb l´advocat en l´inici de l’afer BPA, recorden que al març d´aquest any van decidir prescindir de Pujadas com a advocat dels treballadors.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.