Trasllat de la parada de bus de Consell d’Europa i canvi de sentit de circulació

El Comú de la Parròquia d’Andorra la Vella informa que a partir d’avui queda annu·lada la parada de bus que estava situada a l’inici de l’avinguda Consell d’Europa i es desplaça al carrer Pau Casals. Conseqüentment, en els carrers Josep Rossell Calva i Pau Casals s’hi canvia els sentits de circulació.

Amb l’objectiu d’alliberar totalment i permanentment el carril viari dret de circulació del l’avinguda Consell d’Europa, en direcció a Escaldes i a Engordany, afectat fins ara per l’aturada de busos urbans i interurbans en la parada que hi estava instal·lada, per facilitar la mobilitat i afavorir la seguretat en el trànsit, s’ha desplaçat la referida parada de bus al carrer Pau Casal, en el tram paral·lel a l’avinguda Consell d’Europa.

Els autobusos circularan pel carrer Josep Cornella Panicello per dirigir-se a l’emplaçament de la nova parada del carrer Pau Casals.

En la voravia de l’anterior lloc de parada de bus, al començament de l’avinguda Consell d’Europa, es desmunta la marquesina i s’hi allibera tot l’espai destinat a vianants i es dóna més facilitat de moviment a les persones amb minusvalidesa.

Així, l’accés al carrer Pau Casals es farà per l’avinguda Meritxell, en direcció al carrers Josep Cornella Panicello i Josep Rossell Calva. Queden anul·lats els accessos al carrer Josep Rossell Calva des de l’avinguda Consell d’Europa i l’avinguda Meritxell.

El carrer Josep Rossell Calva tindrà una doble direccionalitat de circulació per als vehicles procedents del carrer Pau Casals, per incorporació a l’avinguda Consell d’Europa i a l’avinguda Meritxell.

Nova zona d’estacionament de motocicletes

A la banda dreta del carrer Josep Cornella Panicello s’hi ha agençat una nova zona d’estacionament de motocicletes.

Ampliació de zona de càrrega i descàrrega

Just a l’entrada del carrer Pau Casals s’hi ha habilitat una àmplia zona de càrrega i descàrrega que substitueix la que hi havia fins ara davant dels magatzems Escale.

Es dobla l’espai de parada de taxis

Amb la supressió d’aquesta zona de càrrega i descàrrega a l’avinguda Meritxell, els taxistes disposaran del doble d’espai en la zona de parada de taxis.

Nou espai d’estacionament i nova zona càrrega/descàrrega

En un tram del carrer Josep Rossell Calva s’hi ha habilitat una nova zona d’estacionament d’horari limitat, controlat per parquímetre i un espai de càrrega i descàrrega.

Durant la jornada d’ahir, el Servei de Circulació va procedir a la instal·lació de la nova senyalització vertical i horitzontal, i en els propers dies hi haurà en permanència agents comunals en aquest sector per informar i guiar els automobilistes que hi transitin.

(Cliqueu per ampliar)

 

2 comentaris

  1. Doncs aquest migdia, poc després de les 12, un Cayene estava aparcat sobre l’acera de l’entrada de l’edifici administratiu del Prat del Rull. A només 5 metres de l’aparcament amb mitja hora gratuïta. Si mi aparco jo amb el meu fiat segur que pringo.

  2. Aquet mati en aquesta zona m’han clavat 60,10€ de multa, una urbana que m’ha negat l’aparcament en 3 llocs diferents, sense orientarme on podia aparcar ni explicarme els cambis en la zona. Senyors urbanos NOMES INTENEM TREBALLAR!, relaxin-se, i siguin consequents per que on he aparcat jo 5 minuts abans n’hi havia un altre d’aparcat. En cambi dels cargues i descarges ocupats per cotxes de particulars aqui i a tota Andorra no en fem cap cas oi?

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES