Segons han informat des de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, la dona ferida diumenge al Tobotronc està estable i amb una evolució correcta i sense complicacions.

A demanda de la seva família aquest matí serà traslladada en helicòpter a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, que és el seu hospital de referència.

La dona de 54 anys va sortir projectada del Tobotronc en el cinquè revolt i va topar contra una de les tanques de seguretat. El cop li hauria provocat politraumatismes al cap i a l’esquena.

Segons informa RTVA, la demanda del trasllat arriba després que la família hagi anunciat que denunciarà Naturlàndia per negligència dels seus treballadors i manca de seguretat de l’atracció.  Segons RTVA, “argumenten que en cap moment van explicar a la dona que hi havia un cinturó de seguretat ni com fer-lo servir. Tampoc haurien verificat en cap moment que el dugués cordat.

La dona que en el moment de l’accident viatjava amb la seva neboda de 13 anys, va seure en el seient posterior de la vagoneta, mentre que la menor ho va fer al davant. Segons relaten els familiars i algun testimoni que feia cua, la neboda sí que va rebre instruccions dels treballadors que hi havia un cinturó de seguretat al davant i que s’havia de cordar, mentre que ningú la va informar que al seient posterior també n’hi havia. Segons ha explicat la víctima ni a la cota de baix, que és on es puja a l’atracció, ni a la cota de dalt que és d’on s’inicia el descens, cap treballador del parc va verificar que el dugués cordat. La família també denuncia la reacció lenta i la inoperativitat del telèfon de contacte per poder donar l’avís d’emergència”.

Aquesta informació contrasta amb el comunicat que va emetre el parc el mateix dia de l’accident, on es confirmava que s’havien seguit tots els protocols de seguretat pertinents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada