Traslladats a l’Hospital els pacients de Covid-19 que estaven ingressats al Cedre

Trasllat de residents d'El Cedre
Trasllat de residents d’El Cedre. Foto: ARXIU

El Govern ha decidit traslladar els pacients de Covid-19 que hi havia ingressats al Centre Sociosanitari el Cedre a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Segons han informat des de l’Executiu, la decisió s’emmarca en la voluntat “d’anar recuperant l’ús habitual del Cedre i retornar els usuaris que ara són a l’Hotel Fènix”.

D’aquesta manera, els pacients de coronavirus ingressats a l’Hospital són 8, cinc dels quals provinents del Cedre. Els altres 3 són els que ja hi havia, un d’ells es troba a la unitat de cures intensives. Al Cedre queda un pacient en convalescència, a l’espera de negativitzar els resultats de PCR per rebre l’alta.

D’altra banda, s’ha registrat un nou contagi de Covid-19 al marge del cribratge massiu que s’està realitzant amb tests serològics per detectar els anticossos. Així, són 763 els casos diagnosticats des de l’inici de la pandèmia. En les últimes hores no s’ha registrat cap defunció, pel que els èxitus acumulats es mantenen en 51. Les persones que es consideren curades després de superar la infecció de coronavirus són 653, cap pacient ha rebut l’alta en les últimes hores.

TOTES LES NOTÍCIES