El dia 1 de gener, a les 19 h, tindrà lloc a l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino, el tradicional Concert de Cap d’Any Ordino a càrrec de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, dirigida per Salvador Brotons.

El concert començarà amb la festiva Obertura de l’òpera El barber de Sevilla de Rossini, seguida de L’aplec d’Agustí Borgunyó i Garriga. La tercera peça de la primera part serà la Masquerade Suite d’Aram Khatxaturian. La suite comença amb un vigorós i conegut vals in crescendo molt apreciat pels melòmans.

La segona part del concert estarà dedicada exclusivament a Johann Strauss, el més prolífic i exitós compositor de la saga dels Strauss, del qual s’interpretaran tres valsos: Roses del sud, Contes dels boscos de Viena i Vals de l’emperador, i dues polques: Eljen a Magyar! i Express.

Les entrades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme d’Ordino i a l’Oficina Nacional de Turisme d’Andorra la Vella. El preu de l’entrada és de 40 euros i de 20 euros per a les localitats del cor i algunes de laterals.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada