toyota-rav4Característiques

El nou Toyota Rav4 creix en dimensions exteriors respecte del model precedent. A l’interior ens trobem amb un vehicle molt ampli, amb capacitat confortable per a cinc ocupants i amb un maleter ampli de 547 litres, amb 100 d’addicionals en el doble fons.

Els seients ofereixen un còmode reglatge i posicionament. Al darreres, ens trobem amb tres seients, que es poden regular individualment i que també permeten l’acció anomenada com a ‘Easy Flat’, gràcies a la qual queda una superfície completament plana, en línia amb el maleter. Això repercuteix de manera positiva en l’augment de la capacitat de càrrega per tal d’encabir objectes voluminosos.

El Rav4 compta amb tres nivells d’equipament Active, Advance i Executive. Les tres opcions inclouen de sèrie elements com el canvi automàtic de llums llargues a curtes o el sistema involuntari per canvi de carril.

Els retrovisors exteriors elèctrics i plegables elèctricament són altres dels detalls d’aquest atractiu vehicle.

Motor

Aquest tot terreny està disponible amb dos motors dièsel i un a benzina. Les opcions dièsel són la 124 cavalls i la de 150; mentre que en benzina hi ha l’opció de 151 cavalls.

En dièsel:

120D: Velocitat màxima de 180 km/h, acceleració de 0 a 100 en 10,5 segons i promig de consum de 4,9 litres.

150D: Velocitat punta de 190 km/h, acceleració de 0 a 100 en 9,6 segons, consum mixt de 5,5 litres.

I en benzina:

150AWD: Velocitat màxima de 185 km/h, acceleració de 0 a 100 en 10 segons i promig de consum de 7,2 litres.

Seguretat

L’equipament de sèrie inclou dos ancoratges Isofix de 3 punts en les places laterals posteriors. De coixins de seguretat s’inclouen els frontals per al conductor i el passatger, els de cap al davant i al darrere i els laterals davanters i el de genoll del conductor.

L’antibloquejament de frens és ABS, amb assistència a la frenada, la distribució electrònica de frenada i a l’engegada en pendent.

També s’inclou de sèrie en tots els models la càmera de visió posterior.

Un altre element de seguretat que s’equipa en tots els models és el sensor de pluja.

Per Tot Granollers / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada