Toyota Avensis

Característiques

avensisEl Toyota Avensis és un vehicle que trobem en els concessionaris des l’any 2009. Es va renovar a finals de 2011 i aquest 2014 s’introdueixen innovacions en l’equipament d’aquesta berlina. Alguns d’aquests detalls són del tipus tecnològic, amb els sistemes multimèdia Touch 2 i Touch 2 and Go, que afegeix a la funció de navegació la informació de l’estat del trànsit en temps real.

La nova versió del Toya Avensis compta amb nous models de llandes d’aliatge i un nou color a la carrosseria: el bronze Maroc. L’Avensis ofereix una imatge exterior que transmet un caràcter refinat però, a la vegada, sofisticat i elegant. A l’interior, ens trobem amb un habitacle ampli, i silenciós, amb una seients especialment dissenyats per a aconseguir el màxim confort i subjecció, especialment en les places del davant. El vehicle està disponible en tres nivells d’equipament: Comfort, Advance i Executive i amb dues carrosseries: Sedan i Cross Sport. En el model Sedan, el maleter té una capacitat de 509 litres, ampliables si es pleguen els espatllers dels seients posteriors. El maleter del Cross és de 543 litres.

Seguretat

La seguretat del Toyota Avensis comença per l’habitacle resistent a la deformació amb pilar central reforçat. Com a elements comuns en tots els models pel que fa a la seguretat hi ha: l’indicador de pressió de neumàtics, l’interruptor d’apagat del coixí de seguretat del passatger, frens ABS amb distribució electrònica de frenada EBD, assistent a la frenada d’emergència. També el control dinàmic de l’estabilitat, tracció i direcció, el sistema SRS amb 7 coixins de seguretat i els recolzacaps davanters actius regulables en altura.

Motor

Pel que fa a propulsors, l’Avensis compta 3 motors dièsel: 120D, el 150D i el 180D. El 120D té un consum combinat de 4,5 litres i amb una velocitat punta de 200 km/h. El 150D té una velocitat màxima de 210 km/h, amb un consum mixt de 5,4 litres als 100. El 180D pot circular a una velocitat de 220 km/h i un consum mitjà que voreja els 6 litres als 100. En benzina el 140 té un consum combinat de 6,5 litres, com a mitjana, amb una velocitat punta de 200 km/h i una acceleració de 0 a 100 en 9 segons i mig.

Per El Tot Granollers / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.