avensis

Confort
El Toyota Avensis és un vehicle d’àmplies dimensions amb dos tipus de carrosseria disponibles: Sedan i Touring Sports. La diferència entre les dues és la distància entre la banqueta i el sostre, que en el cas del Touring és de 7 centímetres superior que en l’opció Sedan.

El nou Avensis, en realitat, no és un vehicle nou sinó una actualització del que es va presentar l’any 2012. Després de tres anys, aques nou Toyota presenta modificcions en el disseny, també en l’equipament i en la gamma de motoritzacions.

Pel que fa a l’equipament, hi ha tres nivells: Business, Advance i Executive. El model del mig, l’Advance inclou elements com l’aire condicionat, el recolzabraços central posterior, el seient del conductor amb ajustament lumbar elèctric, tancament centralitzat, climatitzador bizonal, alçavidres elèctrics davanters i posteriors i retrovisors exteriors elèctrics i plegables electricament. S’hi afegeix, també de sèrie, el sensor de pluja i el de llum.

Quant a capacitat del maleter, també hi ha diferències segons la carrosseria i mentre que el Tourier permet encabir fins a 543 litres, en el cas del Sedan aquesta xifra és de 509.

Motor
Pel que fa a propulsors, l’Avensis compta amb dos motors a benzina i dos dièsel.
Els motors a benzina són un 140 cavalls, amb consum de 6 litres als 100 i velocitat màxima de 200 km/h; i el 147 cv, que acredita una velocitat punta de 200 quilòmetres hora amb consum mitjà també d’uns 6 litres.

En dièsel les opcions són el 115 cavalls, amb velocitat màxima de 185 km/h i promig de consum de 4,2 litres, i el 243 cavalls, amb una velocitat de 200 km/h i un consum que arriba als 4,5 litres de mitjana.

Seguretat
En relació amb la seguretat, Toyota ofereix una robusta carrosseria i com a equipament, cal parlar a dins de l’habitacle de l’ampli repartiment de coixins de seguretat, començant pel de genoll per al conductor, frontals, de cap i laterals al davant i a les places posteriors.

L’antibloquejament de frens, l’assistent a la frenada d’emergència, l’alerta per canvi involuntari de carril, la càmera de visió posterior, el control d’estabilitat o la distribució electrònica de frenada són alguns dels elements que incorpora l’Avensis.

Per El Tot Granollers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada