toyota auris

Confort
La casa Toyota renova l’Auris de 2013, amb aquest vehicle que sorprèn pel seu dinamisme i que millora en disseny i en prestacions el seu predecessor.

Disponible en la variant de cinc portes i familiar, el nou Auris ha estat objecte d’un redisseny exterior, ara molt més atractiu, amb la incorporació de nus fars, ara més estilitzat. Del frontal, destaca el paraxocs, que ha canviat totalment. A la part posterior, el vehicle també gaudeix de nou disseny, igual que les llandes.

A l’interior, el nou Auris destaca per l’elegància i per integrar tots els elements de manera harmònica i intuïtiva. Des de la posició del conductor, el control dels comandaments és total i la informació dels elements que ajuden a una conducció activa i segura són captats pel conductor de manera eficient. Tecnològicament, es tracta d’un vehicle avançat.

L’amplitud és també una altra de les qualitats del Toyota Auris. A més, gràcies als seients ‘One Touch Easy Flat’, l’espai de càrrega admet múltiples opcions.

Motor

Les opcions de motorització del Toyota Auris són un propulsor a benzina, dos dièsel i un híbrid.
El motor a benzina és un 120 cavalls, amb un consum de 4,8 litres als 100, de mitjana i una velocitat punta de 200 km/h

En dièsel hi ha el motor de 90 cavalls, amb un consum de 4 litres, i el de 115 cavalls, que gasta 4,2 litres de combustible ls 100. El motor de 90 cavalls acredita una velocitat màxima de 180 km/h; mentre que el de 115, de 195 km/h.

L’opció híbrida és la de 136 cavalls i consum de 3,5 litres als 100 i una velocitat màxima de 180 km/h.

Seguretat
El Toyota Auris compta amb un sistema de seguretat que s’engloba sota el sistema ‘Safety Sense’. En aquest sentit, el vehicle compta amb sistema de reconeixement de les senyals de trànst, alertador per canvi involuntari de carril, sistema de seguretat precol·lisió i control intel·ligent de llums de carretera.

A banda, incorpora un complet equipament quant a coixins de seguretat per protegir tots els ocupants a dins de l’habitacle.

Per El Tot Granollers / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada