netflix

Netflix estarà a Espanya. Després de molt temps en el qual l’empresa afirmava no voler entrar al mercat espanyol per l’alt nombre de descàrregues il·legals dels usuaris del país, podrem comprar el servei de vídeos streaming més famós del món.

Durant aquest temps en el qual la companyia es negava a desembarcar a Espanya, moltes empreses han decidit ocupar l’espai que Netflix deixava orfe. És per aquest motiu que resulta interessant recordar la competència amb la qual l’empresa nord-americana va a trobar-se.

En primer lloc trobem les dues grans firmes del sector. Sense cap mena de dubte Movistar TV i Yomvi són la major competència de Netflix a Espanya. Movistar és la primera plataforma de continguts de pagament i ara que Telefónica ha comprat a Canal +, portant-se els 700.000 subscriptors de la plataforma Yomvi, resulta obvi que està preparant-se per la irrupció del gegant Netflix.

En segon lloc trobem els serveis de continguts en streaming oberts i de pagament que tant les televisions públiques com les televisions privades ofereixen als telespectadors. Artsmedia, Atresplayer, Mitele.es o RTVE.es són alguns exemples d’aquest grup.

Finalment trobem aquelles plataformes de cinema independent que malgrat funcionar de la mateixa manera que per exemple Movistar Sèries, tenen trets diferenciats per a ser considerades un altre tipus de competència per Netflix. En aquest cas hi ha dos noms que brillen per sobre de la resta: Filmin i WuakiTV.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada