Les instal·lacions del centre esportiu del Pas de la Casa són lʼescenari, aquesta setmana, del Total Handball Camp, un campus dʼestiu de tecnificació on participen uns vuitanta jugadors i jugadores dʼentre 11 i 18 anys, procedents dʼEspanya, França, Hongria i el Canadà.

Lorenzo Rueda, entrenador del Sant Martí Adrianenc i tècnic del campus ha explicat que lʼobjectiu principal dʼaquest campus de tecnificació és acostar els jugadors a la vida dʼun esportista professional, i per aconseguir-ho, realitzen fins a cinc sessions dʼentrenament al dia, combinant els entrenaments específics, tècnics i tàctics, amb sessions de vídeo i classes teòriques. Rueda ha destacat que ʻel que ens diferencia de la resta de campus és que només fem handbolʼ

Per alguns jugadors el campus del Pas de la Casa és la seva primera experiència en estades dʼaquest tipus, com és el cas dʼArnau Guerrero, jugador del FC Barcelona, que ens ha explicat que ʻés una experiència única, perquè estic tot el dia jugant a handbol que és el que més mʼagradaʼ. Una de les expectatives de Guerrero és ʻtreure beneficis i millorar tècnicament i mantenir la condició física durant lʼestiuʼ, objectiu que sembla satisfet en el meridià de la seva estada a la vila encampadana.

Dʼaltres joves, com és el cas de Marta Roca, jugadora catalana de 15 anys, repeteix experiència i en destaca ʻla qualitat dels entrenadors, que són de primer nivellʼ, fet que li permet millorar tècnicament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada