Tot llest per una nova jornada de la mobilitat elèctrica

Per sisè any consecutiu, Andorra celebra la Jornada de la Mobilitat Elèctrica amb l’objectiu de promocionar una mobilitat més sostenible i de consolidar-la, a poc a poc, com a un model de futur per al país. Amb aquest objectiu, l’Automòbil Club d’Andorra i FEDA ofereixen un seguit d’activitats que mostren les diferents opcions de mobilitat sostenible.

Com els darrers anys, els cotxes no seran els únics protagonistes, atès que la jornada comptarà amb motos, bicicletes, segways, i altres vehicles de mobilitat personal, com ara els patinets. Tot plegat l’esdeveniment serà la millor oportunitat per descobrir i provar ginys de transport sostenibles i alternatius per als nostres desplaçaments quotidians. Una dotzena d’empreses especialitzades en la mobilitat amb tecnologia elèctrica i professionals del sector es donaran cita al Prat del Roure amb la finalitat de demostrar que una altra mobilitat és possible i que, de fet, ja és una realitat al Principat.
Enguany, i com a gran novetat, es realitzarà una prova cicloturista, exclusiva per a bicicletes de muntanya elèctriques, l”eMTB Carroi’, que sortida sortirà del Prat del Roure i arribarà al Pic de Carroi. Les inscripcions es poden fer des d’ara i fins al 17 de maig a la pàgina web de l’ACA: www.aca.ad

Pel que fa al tradicional sorteig que organitza l’Automòbil Club d’Andorra, els participants podran endur-se, aquest any, 2 patinets de la marca ‘Xiaomi’. Les persones que vulguin entrar en el sorteig ja ho poden fer a través de la web www.aca.ad. i es podrà participar fins al mateix dia de la Jornada al punt d’atenció que disposarà l’ACA a aquests efectes el dia de l’esdeveniment. L’assistència als sortejos no serà obligatòria i l’ACA farà els sortejos i comunicarà el resultat als guanyadors.
La Jornada de la Mobilitat Elèctrica està organitzada per l’Automòbil Club d’Andorra i per FEDA, amb el suport del Comú d’Escaldes-Engordany i el patrocini de Crèdit Andorrà. L’objectiu de totes les entitats que hi col·laboren és el de continuar treballant per fomentar un canvi de mentalitat en la mobilitat de les persones a Andorra.

L’esdeveniment farà èmfasi en la gran varietat d’alternatives que existeixen per desplaçar-se de manera segura i sostenible.