Tot llest pel Serenalla Market

Després del tall de cinta i la visita per tot el recinte es donarà pas a la primera conferència de l’espai “Àgora Serenalla”, titulada: Com volem la nostra ciutat. Hi participaran el ministre d’Ordenament del Territori; Jordi Torres, el cònsol major de la Massana, David Baró; l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla i l’especialista en eficiència energètica, bioclimatisme i bioconstrucció, Beti Faura; i el professor d’ESADE de sostenibilitat i medi ambient, Francisco Lozano.

En aquesta primera edició de la Serenalla Market hi haurà dinou estands comercials (decoració, moda vintage, cosmètica natural…) i nou punts de gastronomia (sis food trucks i tres carpes). No s’han pogut satisfer totes les demandes ja que hi ha hagut una alt interès per participar-hi.

La Serenalla Market compta amb l’Àgora Serenalla –un espai per compartir experiències al voltant dels estils de vida saludable i la cultura-,  una zona de lleure i concerts, cinema a l’aire lliure, carpes de tallers artístics, circuits amb bicicletes elèctriques, l’espai BOMOSA d’acollida d’animals de companyia, un circuit de bicis infantil a càrrec de Vallnord Pal-Arinsal i un espai de masterclass de pilates. A més, els visitants podran participar a un joc de geocerca i guanyar un obsequi.

El mercat tindrà lloc de dijous 19 a diumenge 22 de juliol.