Tot a punt per la Trobada Empresarial al Pirineu

Tot a punt per a la 29a Trobada Empresarial al Pirineu, que se celebrarà aquest dijous i divendres a la Seu d’Urgell. En aquesta edició, que porta com a títol “Liderant un creixement sostenible”, l’esdeveniment econòmic espera superar els 600 assistents que va assolir l’any passat.

La conferència inaugural, que tindrà lloc el divendres 15 de juny a les 9 del matí, anirà a càrrec del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, i també hi assistirà la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón. Torra assistirà la nit abans al sopar de l’Hotel Castell de Ciutat, que es farà a les deu de la nit, i on adreçarà unes paraules a l’empresariat assistent.

La Trobada, que s’ha consolidat com una de les cites econòmiques amb més participació de Catalunya, comptarà com a ponents amb el fundador del Grupo Hotusa, Amancio López; el millor mentalista d’Europa, Javier Luxor; la psicòloga clínica i col·laboradora externa del FC Barcelona i responsable de gestió d’equips del restaurant El Celler de Can Roca, Inma Puig, o l’exministre del Govern espanyol, José Manuel García-Margallo.

TOTES LES NOTÍCIES