Tot a punt per acollir una nova edició de la Triblanc – la Massana

Foto RTVA

El diumenge, 7 d’abril es realitzarà la 5a edició de l’Andorra Triblanc, el triatló de muntanya que consta del prop de 7 km de running, 12 km en bicicleta i uns 680 metres de desnivell per esquí de muntanya.

Pel que fa a running, consta d’un 200 metres de desnivell i la sortida es realitzarà a la Plaça de les Fontetes on després es realitzarà el canvi a bicicleta en direcció a la zona de la Caubella de Pal amb un total de 700 metres de desnivell. Finalment, l’últim intercanvi serà pels esquís i on els participants hauran de pujar fins al Pic de Cubil i baixar fins a la Caubella on finalment hi haurà l’entrega de premis.

La cursa organitzada pel Club Triatló Serradells i patrocinada per Vallnord – Pal Arinsal i el Comú de la Massana, té fins al moment més de 60 inscrits i amb previsió de poder superar els 90 participants.  Es tracta d’una cursa única a Andorra, ja que el triatló tradicional té com a modalitat la natació en lloc de l’esquí de muntanya i aquest canvi dóna més facilitats a molts esportistes del país aficionats a aquest esport.

Les inscripcions estaran disponibles fins al dia 5 d’abril i ho poden fer en modalitat individual o per equips.