La  Micro First Lego League Andorra Telecom, la prova andorrana de robòtica que donarà el passi a tres equips andorrans a una de les classificatòries catalanes, se celebra aquest dissabte al Centre de Congressos d’Andorra la Vella a partir de les 17 hores.

Aquesta competició possibilita que equips de fins 10 alumnes desenvolupin un projecte científic i construeixin i programin, en base al Kit Mindstorms EV3 de Lego, un robot que haurà de realitzar una sèrie de proves en una taula de competició i relacionades amb el repte de l’any.

Els equips, a més a més, han de treballar seguint els valors de la FLL, que hauran d’interioritzar i utilitzar en el desenvolupament del projecte i del robot . Entre aquests valors hi ha el treball en equip, el fair play, l’intercanvi d’experiències o la cooperació.
El repte llençat en aquesta edició pels organitzadors, First i Lego Education, porta per títol Animal Allies i proposa reptes relacionats amb el món animal.

Els set equips participants – Aniends, Safamanda, Androbot, Andimals, Animaltrònics, Flamingods i Ordino 1- demostraran els coneixements adquirits en aquestes disciplines.

En aquesta edició dues noves escoles, els col·legis Janer i Sagrada Família, s’han afegit a la competició, que compta des de la primera edició amb la participació d’equips de les escoles de Segona Ensenyança de l’Escola Andorrana de Santa Coloma, Encamp i Ordino.

El patrocini d’Andorra Telecom a la Micro First Lego League s’emmarca en el suport de l’operadora de telecomunicacions als projectes pedagògics relacionats amb la formació en tecnologia i innovació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada