Torres recorda al PS que els seus antecessors ja van recórrer a la venda de parcel·les

El cònsol menor d’Encamp, Jordi Torres, ha mantingut aquest diumenge que els projectes del Comú estan molt clars però no hi ha prou fons per a tirar-los endavant. Així, ha respost Torres a les crítiques del conseller del PS, Joan Sans, en relació a la sensació d’improvisació i la manca de projecte que deixaven les seves declaracions. A més, el cònsol menor ha assenyalat que no entén perquè els sap tan greu que es plantegi la venda de parcel·les del Pas de la Casa ‘quan els seus antecessors ho han estat fent durant vuit anys’.

Els projectes per millorar la parròquia d’Encamp i la vila del Pas de la Casa estan ‘molt clars’, segons ha assegurat el cònsol menor encampadà, Jordi Torres. El problema és el finançament i d’aquí que Torres hagi exposat diverses alternatives com la venda de parcel·les del Pas de la Casa.

Amb tot, després que el conseller de la minoria socialdemòcrata, Joan Sans, indiqués que hi havia malestar entre els residents del Pas per aquesta possibilitat; Torres ha apuntat que no sap perquè ‘li sap tan greu, quan els seus antecessors ho han estat fent durant vuit anys’. Així, ha instat el conseller del PS a analitzar primer el partit del que representa que ve i veure què han fet els seus antecessors.

D’altra banda, Torres ha explicat també per què han decidit abordar aquests projectes aquest any i és que han dedicat aquest any a ‘posar ordre a casa i confeccionar l’estructura del Comú de manera que s’adapti al que nosaltres volíem’. ‘A partir d’aquest any volem dinamitzar Encamp i el Pas de la Casa i veure com ho podem fer’, ha afegit.

Per últim, per poder comptar amb els comerciants i hotelers a l’hora de prendre decisions sobre les inversions que cal fer a la parròquia; el cònsol menor ha indicat que volen potenciar alguna iniciativa perquè, sobretot a Encamp, es tornin a organitzar i tinguin un interlocutor vàlid.

1 comentari

  1. 1) el Sr Alis va vendre parceles, pero no CADA durant 8 anys dia com sembla que diu aquest Senyor.
    2) Al Sr Alis i PS el Poble d’Encamp, a les Urnes, li va dir que la seva manera de goberna no era la correcta, vostes el criticava dia si dia tambe, i ara resulta que continua fent el Mateix, Comú desproporcionat, els mateixos tejemnanejes de Sempre, Es ven les Parceles Igual, li ragala a Saetde les demanades,….
    3) A encamp l’unic canvi que hem notat els veins, es RES, TOT SEGUIX IGUAL !!!+
    Alis = Torresx2 = desgovern
    Encamp avui esta igual o pitjor que fa un any.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES