El  cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, ha declarat que s’ha informat de la futura construcció de la plataforma de Soldeu a través dels mitjans de comunicació. El cònsol ha trencat d’aquesta manera el seu silenci al voltant de l’afer Grandvalria, malgrat que el Comú ja va emetre un comunicat a mitjans de setmana. Torres també ha afegit que la posició de Viladomat, que demana la dissolució de Grandvalira, “és adequada i correcte”, perquè defensa els interessos de Saetde, del qual el Comú n’és accionista minoritari.

El cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, ha trencat el seu silenci al voltant de l’afer Grandvalira, malgrat que el Comú ja va emetre un comunicat a mitjans d’aquesta setmana. Torres ha explicat que s’ha assabentat de la construcció de la plataforma de Soldeu mitjançant la lectura de la premsa i no pas per la junta d’accionistes de Nevasa. Per aquesta raó, i degut que el Comú és accionista minoritari de Saetde, entén que la posició de Viladomat “és adequada i correcte”. El cònsol defensa que Viladomat mira pels interessos de Saetde i ells també ho faran.

Malgrat això, Torres també ha indicat que “hem d’esperar que Viladomat expliqui els motius que han provocat la seva decisió, i a partir d’aquí mirar de reconduir la situació”. Tot plegat ho ha explicat en declaracions a la RTVA.

Sobre la declaració d’interès nacional per part del Govern, el cònsol major indica que toca creure que “s’ha fet ben fet” i que en tot cas ja seran els tribunals els que s’hauran de pronunciar. Fa uns dies Viladomat va presentar un recurs per demanar la nul·litat del projecte perquè indica que les obres de la plataforma no es poden declarar d’interès nacional.

(Text i foto: ANA)

1 comentari

  1. Quatre vegades heu citat a Viladomat!
    Dues vegades ho heu escrit malament, Vilademoant i Vialdomat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada