L’oposició d’Encamp ha presentat una pregunta conjunta al cònsol major, Jordi Torres, durant la sessió del consell de comú, celebrada aquest dijous al Pas de la Casa, en què han demandat a la majoria quin serà el seu posicionament en relació a la dissolució de Nevasa.

Torres ha reiterat que la seva postura “sempre ha estat la mateixa”. D’una banda, vetllar perquè es mantingui Grandvalira i, de l’altra, donar suport a Saetde. Des de Liberals+Independents (LdA+I) han demandat un posicionament més “clar i contundent” i han assegurat que el cònsol “només s’està mirant la situació des de la barrera”. El conseller del Partit Socialdemòcrata+Independents (PS+I), Joan Sans, ha qualificat la postura de Torres com de “fàcil” i ha preguntat quina serà el posicionament del comú en el cas que l’afer acabi a la justícia. El cònsol major ha reclamat coherència a l’oposició i els ha demanat que, si estan en contra de la plataforma, “a part de manifestar-ho públicament, vagin fins al final”, i ha recordat que l’únic que ho ha fet és l’accionista majoritari de Saetde, Joan Viladomat.

L’oposició d’Encamp ha presentat una pregunta conjunta al cònsol major, Jordi Torres, durant la sessió del consell de comú, celebrada aquest dijous al Pas de la Casa, en què han demandat a la majoria quin serà el seu posicionament en relació la dissolució de Nevasa. Torres ha reiterat que la seva postura “sempre ha estat la mateixa”; d’una banda, vetllar perquè es mantingui Grandvalira i, de l’altra, donar suport a Saetde. El conseller del Partit Socialdemòcrata+Independents (PS+I), Joan Sans, ha qualificat la postura de Torres de “fàcil” i ha preguntat quin serà el posicionament del comú en el cas que l’afer acabi a la justícia.

Sobre la declaració d’interès nacional de la plataforma per part del Govern, Torres ha defensat que no és un projecte de la parròquia d’Encamp i que, per tant, “no ens toca posicionar-nos”. A més, ha assegurat que confien que la decisió del Govern està dins la legalitat i és “correcte i coherent”.

A més, el cònsol major ha reclamat coherència a l’oposició emplaçant-los a que, si estan en contra de la plataforma, “a part de manifestar-ho públicament, vagin fins al final”, i ha recordat que l’únic que ho ha fet és l’accionista majoritari de Saetde, Joan Viladomat. “No tireu la pedra i amagueu la mà”, ha afegit.

Des de Liberals+Independents (LdA+I), han reclamat un posicionament més clar i contundent del cònsol a favor de les decisions de Saetde i una major implicació del comú en tot el procés. A més, el conseller de LdA+I, Jordi Troguet, ha denunciat que en cap moment han estat informats de les reunions de Nevasa en les quals Jordi Torres participava com a representant de casa comuna. “No digui llavors que ens representa a tots. En tot cas, representa a Units pel Progrés+Demòcrates per Andorra (UP+DA)”, ha assegurat. A més, han assegurat que no saben el que s’ha parlat ni decidit. Torres ha reconegut que “hauria estat elegant informar-los”, ja que no formen part del consell d’administració de Saetde i ha indicat que a partir d’ara ho farà.

ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada