Torres destaca que l’exposició ‘Olímpics Andorrans’ és un reconeixement als esportistes andorrans

El cònsol menor d’Encamp, Jordi Torres, juntament amb el president del Comitè Olímpic Andorrà (COA), Jaume Martí, han inaugurat aquest dimecres l’exposició Olímpics Andorrans 1952-2012 al Funicamp.

La mostra compta amb 57 imatges que ensenyen la història dels esportistes que han representat Andorra als Jocs Olímpics. Torres ha reconegut que l’exposició “és una bona iniciativa” i ha afegit que “és un reconeixement a tots els esportistes que han representat el nostre país”.

L’exposició, organitzada pel COA amb la col·laboració del Comú d’Encamp, està basada en el llibre Olímpics Andorrans que va presentar el COA el passat 27 de desembre, amb motiu del 40è aniversari de la seva existència i dels 60 anys que han passat des que el primer esportista andorrà participava en uns Jocs Olímpics.

La mostra es podrà veure del 27 de febrer al 17 de març a la primera planta de l’edifici del Funicamp. Tant per a Martí com per a Torres l’exposició “s’ha ubicat al lloc ideal” i és que en temporada d’hivern el Funicamp és una instal·lació per on hi passa molta gent, ha dit Torres.

En aquest cas, Jaume Martí ha subratllat que les 57 imatges les veuran andorrans i també els turistes i és una manera que “coneguin tots els nostres esportistes olímpics”. L’acte també ha comptat amb la presència de diversos consellers de la majoria i l’oposició.

TOTES LES NOTÍCIES