Torres creu que l’heliport es podrà ubicar al costat de FEDA “si el darrer informe és favorable”

Després de ser preguntat sobre l’estat en què es troben els estudis dels terrenys al costat de FEDA per ubicar-hi l’heliport, el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha explicat, aquest dijous durant la signatura del conveni de cessió dels terrenys de Prada de Moles, que el Govern ja compta amb un estudi aeronàutic fet al país que “és favorable” i que actualment s’està a l’espera de rebre un darrer estudi encomanat a una empresa francesa per “assegurar-nos al 100% que és viable la seva ubicació”. En aquest sentit, el ministre ha confirmat que en cas que aquest segon estudi també resulti favorable, “el projecte es podria tirar endavant, ja que les primeres converses mantingudes amb els propietaris també són positives”. Així mateix, ha precisat que el terreny que s’està estudiant és l’única opció que hi ha ara mateix sobre la taula. “Hi creiem fermament”, ha admès.

El Govern ja compta amb un estudi favorable per a la ubicació de l’heliport en un terreny proper a FEDA i actualment resta a l’espera de rebre un darrer que “confirmi o desmenteixi el que diu l’informe inicial”. Així ho ha explicat, aquest dijous a la tarda durant la signatura del conveni de cessió dels terrenys de Prada de Moles, el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, que ha afegit que en cas que el segon estudi, encomanat als mateixos tècnics francesos que van encarregar-se de plantejar possibles ubicacions, resulti favorable, “es podria tirar endavant el projecte”. D’aquesta manera, Torres també ha posat en relleu que a banda dels respectius estudis, també es compta amb el vistiplau inicial dels propietaris, els quals durant les primeres converses “s’han mostrat favorables”.

Amb tot, el ministre ha precisat que en cas que el projecte acabi veient la llum, “s’hauria de fer un pla especial amb convenis entre propietaris, Comú i Govern”. D’altra banda, Torres ha aprofitat l’ocasió per detallar que el terreny que s’està estudiant és “l’única opció” que hi ha ara mateix sobre la taula. “Hi creiem fermament”, ha subratllat.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *