Torres anuncia que el pressupost del 2017 inclourà una partida participativa de 200.000 euros

ordenament

El  ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha anunciat aquest dijous la intenció d’incloure, en el pressupost de l’exercici 2017 del seu Ministeri, una partida participativa de 200.000 euros. Així, ha explicat que l’objectiu és que la ciutadania, a través d’una bústia de suggeriments, faci les seves propostes d’actuacions del que consideri que cal millorar o construir. D’altra banda, pel que fa a l’heliport, una infraestructura que el cap de Govern ja va anunciar que s’inclourà en el pressupost de l’any vinent, el ministre ha informat que abans de finals de mes rebran la visita dels tècnics francesos que han de donar el vistiplau a l’emplaçament, i ha avançat que la instal·lació podria ser una realitat a finals de l’any vinent o principis del 2018.

El ministre Jordi Torres ha avançat alguns detalls del pressupost que es prepara per a l’any vinent en matèria d’Ordenament Territorial. Ha confirmat que s’inclourà una partida per a l’heliport, i que, en canvi, no hi haurà cap partida per a la finalització del vial de Sant Julià.

“Sempre hem dit que s’han de fer inversions de caire productiu, i les infraestructures les tenim molt bé, per tant, incidirem molt en el manteniment”, ha exposat. A més, ha anunciat que es preveurà una partida de 200.000 euros per tal que sigui la ciutadania qui decideixi amb què s’invertiran a través d’una bústia de suggeriments. Així, es tindran en compte les demandes de la ciutadania i els punts que identifiquin com a millorables.

Pel que fa a l’heliport, el ministre Torres ha informat que a final de mes disposaran de l’informe que ha de validar si la infraestructura pot situar-se en un terreny prop de FEDA i de la boca est del túnel de les Dos Valires, un cop els tècnics francesos es desplacin al Principat per analitzar-lo. A partir d’aquí, “hi ha tota una sèrie de passos a fer que ja tenim parametritzats” i, en principi, si no hi ha cap contratemps, “a finals de l’any vinent o a principis del 2018 podria ser una realitat”. Amb tot, el ministre ha volgut ser prudent i ha indicat que “hi ha molts passos a fer i no volem cremar cap etapa”.

(Text i foto: ANA)

1 comentari

  1. Doncs el meu suggeriment es per acabar el vial de Sant Julià

Comments are closed.