Torralba: “Els ciutadans entendran els canvis estructurals que són necessaris pel país”

Demòcrates per Andorra ha celebrat, aquest dissabte, una arrossada que ha congregat una vuitantena de persones. L’acte, que ha tingut lloc a la casa de colònies de la Baronia dels Cortals d’Encamp, ha servit per intercanviar impressions entre els càrrecs electes del partit, els membres del grup parlamentari Demòcrata, els afiliats i simpatitzants.

Durant l’àpat, el secretari general del partit, Carles Torralba, s’ha mostrat orgullós de la tasca realitzada pel Govern i el grup parlamentari Demòcrata. El dirigent ha agraït la valentia de L’Executiu per saber emprendre les reformes estructurals necessàries per treure el país d’aquest moment de crisi. “El full de ruta és molt feixuc i està integrat per modificacions inajornables, que no ens han de fer tenir por”, ha manifestat. El membre de DA ha recordat que d’aquí a finals d’any, s’abordarà la reforma de la Seguretat Social per preservar l’estat del benestar, fent-lo sostenible i, per equitat, es realitzarà la modificació del règim de jubilació de la funció pública, que actualment té un cost inassumible per l’Estat; s’entrarà el projecte de llei de la competència així com la modificació de la llei de llibertat sindical i s’abordarà el projecte de llei de l’impost sobre la renda (IRPF).

El secretari general s’ha mostrat convençut que els ciutadans entendran la necessitat d’implementar un IRPF, un pas essencial per la homologació del país a nivell internacional i que es realitzarà sota els preceptes de la justícia i la equitat. A més, ha assegurat que la ciutadania està assumint amb rapidesa tots els canvis que ha proposat el Govern i s’ha mostrat orgullós de la unitat que estan mostrant els afiliats. “El diàleg caracteritza la nostra forma de fer, ja sigui en la idiosincràtica del partit o des de l’acció de govern de les diferents administracions amb la ciutadania”, ha remarcat abans de seguir explicant que els temes es tracten amb transparència i escoltant tots els posicionaments.

Torralba ha felicitat a ministres i consellers generals per complir els objectius que es proposen tal com evidencia la posada en marxa d’un nou model fiscal, la rúbrica del CDI amb França i l’inici de les negociacions amb Espanya, l’ampliació dels horaris comercials i l’obertura de negocis en zero dies, entre moltes altres accions.

2 comentaris

  1. Menys felicitacions i més trebal és el que cal.

  2. Cuento, cuento y mas cuento. Torralba no et van votar ni els teus dimiteix de primer secretari i dedicat a fer oposició al comú si es que et queda una mica de dignitat

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES