torralba

El secretari general de Demòcrates per Andorra, Carles Torralba, ha criticat aquest dijous ‘l’alarmisme que està fent el PS’ en relació a la reforma de la Llei de la CASS. Torralba ha assegurat que les afirmacions que fa el Partit Socialdemòcrata sobre les retallades a aquesta futura llei ‘no són verídiques’. El secretari general també ha afegit que aquesta futura nova llei ‘s’ha d’analitzar conjuntament amb una llei paral·lela i complementària’, la dels serveis sociosanitaris, ‘que és on hi haurà algunes garanties socials que fins ara eren a la de la CASS’. Torralba ha reiterat que des de DA explicaran en què consisteix aquesta reforma ‘quan la llei ja estigui votada al Consell General’.

Torralba ha insistit en que no informaran de la llei fins que estigui aprovada perquè ‘fer-ho ara no seria ètic per a nosaltres’. El secretari general de DA ha afegit a més, que ‘hem creat una comissió de comunicació per veure quins són els moments més bons per presentar-la i informar a la gent’ i que aquest moment serà ‘una vegada ja hi hagi la llei’.

El secretari general de Demòcrates per Andorra, ha incidit en que l’actual llei de la CASS és ‘insostenible’ i que la idea de DA de reformar-ne el model és ‘valenta’. Segons Torralba, ‘una persona que avui té 50 anys, d’aquí 17 anys, quan en tingui 67, no tindrà res, tindrà zero euros per part de la CASS, si es continua així’. Torralba ha insistit en que, en aquest suposat cas, ‘seria el Govern qui hauria d’assumir i pagar les jubilacions’, i que això costaria segons els experts ‘250 milions d’euros a l’any’.

Pel que fa a la situació actual del partit, el secretari general de DA ha afirmat que estan molt ‘cohesionats’. Torralba ha remarcat que, tot i que en aquests darrers dos anys hi ha hagut ‘altes i baixes’, el partit està ‘unit’ i que aviat ‘es començaran a fer reunions per les parròquies’ per explicar ‘en quin punt s’està de les reformes de la CASS, l’IRPF o les transferències amb els comuns’.

En resposta a preguntes dels periodistes, Torralba ha volgut treure importància a les discrepàncies que hi ha hagut al partit en parròquies com la Massana o Sant Julià, i ha dit que ‘tot i que hi treballem, avui per avui el més important és tenir la cohesió al Consell General, cosa que tenim, per afrontar les reformes que s’estan fent’.

2 comentaris

  1. Es increïble que el Sr. Torralba no vulgui o pugui explicar la reforma fins que no hi hagi la llei.
    És com construir la casa per la taulada, personalment si a casa meva he de fer una reforma primer ho miro i estudio amb presupostos i aquestes coses pero en aquest cas els consellers votaran la llei i després els hi explicaran?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada