Torra diu que encara el fa dubtar més de la independència de poders que el cap de Govern defensi la Justícia

El portaveu de la Plataforma de Funcionaris, Joan Torra, ha volgut respondre, aquest dimecres, a les declaracions del cap de Govern, Toni Martí, reclamant una disculpa per ‘fer mal a les institucions’. Torra va declarar aquest dimarts que dubtava de la independència de la Justícia perquè havia fet servir l’argument del Govern en la seva resolució a la demanda contra la Llei de les retallades. Aquest dimecres s’ha refermat en el seu posicionament i ha declarat que el fet que el cap de Govern defensi la Justícia ‘encara em fa dubtar més’.

Segons el portaveu de la Plataforma de Funcionaris, el fet que el cap de Govern hagi entrat a valorar les declaracions sobre la independència de la Justícia, és un fet que encara demostra més la relació entre el Govern i la Justícia. Mentre que Toni Martí ha assegurat que aquestes declaracions ‘fan mal a les institucions’, Torra considera que està en el seu dret a opinar, i que ‘si ahir dubtava, avui encara més’.

A més, el portaveu dels funcionaris també ha volgut recordar que les seves declaracions no vénen donades perquè la resolució els hagi estat desfavorable. ‘Això ja ho sabíem, i per això tenim contractats els advocats fins al Tribunal Constitucional, perquè sabem que haurà de ser el que resolgui aquesta qüestió’, assegura Torra. De fet, indica que les seves declaracions són pel fet que es faci servir la mateixa argumentació que utilitza el Govern en el seu exposat.

1 comentari

  1. No tenim sort ni en tindrem amb el Sr Torra portaveu dels sindicats de l´Administració

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES