google glass

Sembla que Google ha escarmentat de la seva experiència amb les Google Glass. El que havia de ser l’invent més innovador del segle, finalment va haver de quedar en el tinter per diferents problemes. Entre els més destacats trobem els errors en privacitat, l’alt preu de les ulleres i la dificultat per trobar aplicacions útils per als consumidors mitjans.

Amb tot la firma no sembla desesperar en els seus intents de fer que les ulleres surtin al mercat. Atès que tal com va comprovar l’empresa, era al sector empresarial on més interès hi havia per les ulleres, el cercador més important del planeta ha anunciat el llançament de les seves Google Glass Enterprise Edition.

Aquestes ulleres estan pensades per als treballadors de la salut, la indústria i el sector energètic. La idea de Google és que els treballadors puguin rebre informació o fer consulta sempre tenint les mans lliures per poder exercir el seu treball de forma satisfactòria. Segons ha afirmat el diari The Wall Street Journal, l’empresa està venent de forma silenciosa el producte que funciona amb un programa anomenat “Glass for Work”, per evitar d’aquesta manera un enrenou mediàtic com el que les primeres ulleres van tenir i que a la postres va obligar a Google a desistir en el seu primer intent.

Per Tecnonews / AMIC – AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada