Les GSeries 2019 obriran la competició el 12 de gener amb tot un seguit de novetats. De les dues categories actuals es passa a cinc, ja que s’incorporen dues rodes motrius, buguis i ‘car cross’. I aquest augment de categories ve acompanyat també de més dies de competició. Així, cada cap de setmana dels mesos de gener i febrer en què es disputin les proves hi haurà curses tant el dissabte com el diumenge, tal com ha explicat el responsable d’organització de les GSeries i director del circuit Andorra-Pas de la Casa, Àlex Bercianos, que ha destacat també que s’estrena a més un edifici nou amb nou boxes.

Així, i tal com s’ha esmentat, les curses arrencaran el 12 i 13 de gener. S’ha escollit aquesta data a demanda dels pilots, tal com ha comentat Bercianos, ja que per a molts era complicat haver de tramitar les llicències si arrencaven al desembre. La següent cita serà el 26 i 27 de gener i posteriorment hi haurà tres caps de setmana de competició al mes de febrer, els dies 2 i 3, 16 i 17, i 23 i 24. Bercianos s’ha mostrat convençut que amb els canvis es podrà “arribar a més gent” i que per tant hi haurà més pilots que s’animin a “explorar les virtuts” d’aquesta competició. A més, s’espera que hi hagi una bona representació de pilots del país i que els joves, gràcies a la recuperada categoria de dues rodes motrius, s’animin a participar.

Així mateix s’ha destacat l’impacte que té aquesta competició tant al país com a l’exterior. De fet, el responsable de les GSeries ha manifestat que l’any passat les curses es van poder veure per catorze canals de televisió de 111 països i amb un impacte d’uns 600.000 espectadors.

Un dels pilots que l’any passat va participar en les GSeries i que aquest any repeteix és Albert Llovera, que ha recordat que va guanyar dues de les quatre proves que va disputar i que, a banda de ser “molt divertit”, serveix als pilots per preparar-se per a les seves diferents modalitats. “Ens fa més forts”, ha remarcat. En aquesta edició, participarà en les cinc proves de les GS2 en què competiran uns set vehicles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada